Hanne Andrea

Jeg er født på landet, midt i Jylland, som datter af Anne og Bent Bendtsen, der drev et mindre husmandssted i Gesten.

Efter min skolegang flyttede jeg til Odense, hvor jeg blev gift med Frede Rath Petersen. Vort fælles omdrejningspunkt har altid været børn og unge, først på det daværende Bolbro Børnehjem, senere på Billeshave Ungdomshjem ved Strib. Sammen modtog vi i mange år børn og unge i familiepleje i vores private hjem. Vi blev endvidere forældre til 4 børn.

Efter tiden med vejledning af børn og unge, har jeg fundet stor glæde ved at udtrykke mig gennem billedkunst. Jeg har dyrket denne udtryksform igennem de seneste godt 20 år, og efter min mands død i 2001, har billedkunsten indtaget en central rolle i min tilværelse. Jeg søger løbende at udvikle min teknik gennem deltagelse i en række forskellige kurser, ligesom jeg underviser private hold i billedkunst.

Igennem de senere år har jeg gennemført en lang række billedproduktioner. Værkerne udstilles løbende, og du er desuden meget velkommen til at besøge mit private galleri på min bopæl i Middelfart. Hvis du er interesseret, må du gerne aftale tid på telefon eller email (se kontaktdata nedenfor).

Jeg viser meget gerne mine billedværker frem, og du er velkommen til at besøge mig på mit galleri i Middelfart.

Mit hjem i Middelfart, hvor jeg har mit galleri

Fra mit hjem i Middelfart


Hanne AndreaMed mit barnebarn, VirtusFra mit hjemFra mit hjemFra mit hjem